Foto bewerken grappig

Je bent met vriendinnen de stad in geweest en jullie hadden geweldige lol met een stel jongens op een terras. Als je thuis komt, zet je een paar van de eindeloze reeks melige foto’s op facebook en dan denk je: kan ik er nog iets anders mee doen?

Hoe maak je die foto s nog leuker?

Ja, dat kan! Natuurlijk zijn de foto’s op zichzelf al leuk, maar je kunt ze nog veel grappiger maken. Ga eens op zoek op internet naar een website met een foto bewerkinsprogramma. Een foto bewerken is grappig als je er de melige sfeer van vanmiddag weer helemaal mee terug kunt halen. Bijvoorbeeld door er gekke teksten bij te zetten in stripballonnetjes, of door jullie gekke bekken extra te vergroten.

Laat je vriendin achterover vallen

Je vriendin die bijna achterover viel op haar stoel van het lachen, zal het kunnen waarderen als je haar met zo’n online fotoprogramma helemaal achterover laat kukelen. Of bel haar op en vraag of ze je komt helpen. Samen haar foto bewerken is grappig. Lekker samen lachen. Misschien levert een uurtje foto’s bewerken nog wel nieuwe foto’s op. En die kun je dan weer leuk bewerken…