Online gratis foto s bewerken

Wat zullen we nu weer eens gaan doen met de kinderen?

Het geld is op, maar de vakantie nog niet. Vakantietrips en dagjes pretpark zijn dure grappen, maar je kunt ook een dag veel plezier maken voor weinig geld. Ga eens samen online gratis foto s bewerken.

Spannend verhaal

Zo wordt het leuk: verzin samen met uw kinderen een spannende gebeurtenis. Bijvoorbeeld een inbraak. Bedenk hoe u dit in twintig beelden kunt laten zien. Begin met: een voordeur, twee gemaskerde inbrekers die om zich heen kijken, die de deur ‘openbreken’, de inbrekers vinden iets kostbaars, de hond gaat blaffen en zo verder. Al deze scènes gaat u nu samen met de kinderen fotograferen.

Een stripverhaal

Als alle plaatjes gemaakt zijn, zoekt u een programma voor online gratis foto s bewerken. Hier kunt u van alle gemaakte foto s bijvoorbeeld een spannend stripverhaal maken, met tekstwolkjes waar de kinderen tekst voor mogen verzinnen. Maak voor iedereen die heeft meegedaan een afdruk en u zult zien, dat deze vakantiedag onvergetelijk was. Een stuk goedkoper dan een officieel dagje uit, maar zeker niet minder leuk. Online gratis foto s bewerken. Als u het eenmaal ontdekt hebt, zijn er veel leuke dingen mee te verzinnen.